fredag 30 november 2012

Barcelona resan ner.Resa är något som vi verkligen gillar att göra i vår familj, vi har rest väldigt mycket sedan Hugo föddes för snart sex år sedan.
Det har blivit Grekland, Italien, Polen, Indonesien, Portugal, Turkiet, Kap Verde, Spanien, England, Mexico, Danmark, och så nu Spanien igen och då fick Barcelona äran att ta emot vårt besök.

Visste inte så mycket om Barcelona innan, typ inget förutom
Camp Nou Fc Barcelonas hemmaarena.
Resan bokades via AirTours tycker det funkade väldigt smidigt. Vi flög med Lufthansa reguljärflyg med mellanlandning en timme i Düsseldorf på vägen ner och Swiss samt SAS med mellanlandning två timmar i Geneve på vägen hem, vilket är bra mycket smidigare än charter.
Mellanlandningarna gör att det händer lite saker mest hela tiden och det är spännande för junior, kommer nog tänka mig för innan det blir charterflyg igen, med lite letande så hittar man solresa på samma sätt.

Jag tycker flygplatser är väldigt spännande, alla människor som kommer och går.
Brukar fantisera om människorna man ser, vad det är för filurer vart de ska osv.

Mannen där i baren han ser ut att vara en spion, skulle mycket väl kunna vara en spion alla fall om det var en film.
Agenter/spioner brukar vara neutralt klädda, högskaftade kängor men inte vandrarkängor, de är för klumpiga, utan ett par neutrala kängor i läder för att stå emot vädrets makter, bekväma för att kunna gå länge eller springa i dem.
Iallafall så har killen i baren sådana skor. Det ser ut att vara ett par Crockett and Jones modell Islay. Ja han är nog agent eller så har han bara bra smak…
Lite längre bort går ett par hand i hand och ser väldigt kära ut, kanske är det förbjuden kärlek, de ska på en liten love weekend. Förklaringen hemma: en jobbig tjänsteresa till paris med massa möten… jag skulle hellre vara hemma men nu är jag tvungen att åka. Du vet ju att Åke inte är så pigg just nu efter han gick i väggen…

Tycker att de flesta man ser verkar så vana, de glider runt med en liten kabinväska och tidningen under armen. I väskan finns ett byte för man ska ju hem i kväll igen eller så tar man morgonflyget.

Nu svävade jag iväg lite här men ungefär så går mina tankar när jag ser alla människor på en flygplats.

Flyga med Lufthansa då? Ja det är en liten trevlig upplevelse.
Drickan ingick, så även en lite lättare förtäring. Junior fick ett litet rit/pyssel kit och personalen var väldigt trevliga. När man reser med charter så är det allt lite stökigare. Allt man vill ha kostar och det är ett fasligt pysslande och stuvande med taxfreefyllda spritkassar.

Lyckades inte få in bilderna så det passade med texten. så lägger dom så här på slutet i stället.0 kommentarer: